Skip to content

Rólunk

Mi ez az oldal és kinek szól?

A Call to Action egy blog arról, hogyan tervezzünk jól működő, a céljukat teljesíteni képes weboldalakat. Arról, hogy milyen alapelvek mentén kell egy honlapnak felépülnie, ha eredményeket is akarunk tőle.

Tipikusan azoknak szól, akik már felismerték, hogy a jól és a rosszul felépített weboldal bevétel-termelő képességében akkora különbségek lehetnek, mint a Mount Everest és a kert végi szemétdomb mérete között (remélhetőleg az előbbi javára).

Miért hoztuk létre a calltoaction.hu-t?

Azért, mert szeretünk olyan közhelyeket puffogtatni, mint hogy az információ kincs (ami egyébként tényleg az).

Ha meg akarod tanulni azt a(z egyre bővülő) tudást, amit az oldalainkon találsz, akár évekre is lehet szükséged. Ezért mi itt tömörítve adjuk át Neked mindazt, amit megtapasztaltunk a webes szakmában 10 év alatt.

Segítünk, hogy NE kövesd el azokat a hibákat, amiket mi vagy az ügyfeleink korábban már elkövettek.

Teljesen ingyen teszitek?

Egyelőre igen. Később lesznek majd fizetős termékeink, szolgáltatásaink – ezek még fejlesztés alatt állnak.

Most még csak a magvető fázisban járunk és figyelünk. Mire van szükségetek, mely tartalmakat olvassátok legtöbbet. Valamint építjük az oldal tartalmát, amelyre később majd építeni lehet.

Hogyan tud ez nekem segíteni?

Az itt megszerzett tudással nem úgy fogsz honlapot készíteni vagy készíttetni, hogy „kezdjünk bele, aztán majd lesz valahogy”. Sem pedig a konkurenciát másolva (= utánuk kullogva) fogod a fejlesztéseket végezni.

Ehelyett pontosan érteni fogod, mire miért és milyen sorrendben van szükség egy weboldalon. Ezzel elkerülheted a drága zsákutcákat.

Mégis, kik vagytok ti, hogy itt megmondjátok a tutit?

Domonkos Ervin

10 éve azzal foglalkozom, hogy az ügyfeleimnek olyan weboldalakat építsek, amelyek jobbá teszik az életüket: több bevételt termelnek és/vagy időt spórolnak számukra.

A calltoaction.hu szerkesztése mellett a Codeable válogatott WordPress szakértőkből álló gárdáját erősítem.

Domonkos Hermina

Középvállalat marketing vezetőjeként, designerként és kézműves ékszerkészítőként dolgoztam az elmúlt 10 évben.

Én vagyok a felelős az oldal és tartozékai arculatának, képi világának kialakításáért.

Miért bízzak meg bennetek?

Azt mondják, a bizalmat nehéz kiérdemelni, de könnyű elveszteni.

Nem kérhetjük, hogy azonnal bízz meg bennünk. Inkább olvasgass a blogon, lépj velünk kapcsolatba a Facebook oldalunkon, kövess bennünket Twitteren vagy Linkedinen. Vagy kérdezz nyugodtan az info@calltoaction.hu email címen. Bármely felületen szívesen válaszolunk a kérdéseidre.

OK, normális embereknek tűntök. Mi legyen a következő lépés?

Kövess bennünket a Facebook-on. Hamarosan lesz számodra néhány hasznos meglepetésünk és ott értesülhetsz róla leghamarabb.