Barion Pixel
Skip to content
Tervezz sikeres weboldalt könyv borítója

Tervezz sikeres weboldalt

Ne bízd a véletlenre, hogy a weboldalad egy pénznyelő fekete lyuk lesz, vagy pedig a következő internetes sikersztori.

Weboldal tervezés könyv – nem (csak) designereknek

(jelenleg ebook formátumban elérhető – hamarosan papír alapon is)

Kiknek szól ez a könyv?

Kis- és középvállalkozóknak

Kis és középvállalkozóknak

akik szeretnék a legtöbbet kihozni a honlapjukból

Kisebb ügynökségeknek

Kisebb ügynökségeknek

akik szeretnének nagyvállalati módszerekkel brief-et írni

Szabadúszó webfejlesztőknek

Szabadúszó webfejlesztőknek

akiknek gondot okozott eddig a közös nyelv megtalálása a megrendelővel

Webdesignereknek

Webdesignereknek

akik szeretnék, ha az elkészült mű nem csak szép, de eredményes is lenne

Mitől különleges ez a könyv?

Léteznek a piacon vállalkozóknak, sőt, kimondottan online vállalkozóknak íródott könyvek, amelyek arról szólnak, hogyan találjuk meg a réspiacunkat, hogyan hirdessünk nekik, hogyan számítsuk ki a különböző mutatókat, stb…

Ezek nagyon hasznos könyvek, hiszen segítenek megalapozni az üzleti sikerünket.

Másik oldalon léteznek a webdesignereknek és webprogramozóknak íródott szakkönyvek, amelyek azt járják végig, hogy hogyan kell az egyes szoftvereket használni, hogyan kell helyesen programkódot írni, stb…

Ezek szintén rendkívül hasznos könyvek, hiszen jobb és értékesebb szakemberekké teszik a kivitelezőket.

De olyan könyv – legalábbis eddig – még nem készült magyar nyelven, amely a kettő közti űrt töltené be, azaz:

» A megrendelőnek elmondja, hogy mit kell kérnie a kivitelezőjétől, hogy a honlapja valóban eredményeket hozzon.

» A kivitelezőnek pedig egy nagyvállalatoknál és ügynökségeknél használt tervezési modellt mutat be, amely segít neki túllépni a „weboldalgyártó kisiparos” szerepkörön.

Hogyan segíthet Neked ez a könyv?

Ha megrendelő / vállalkozó vagy

 • Megfelelő weboldal tervezéssel elkerülhetsz egy csomó fejlesztési zsákutcát, amelyek sok időt és pénzt emészthetnek fel
 • Megtanulhatod, hogyan legyél a kivitelezők kedvence, akivel örömmel dolgoznak együtt a legjobb szakemberek
 • Megtanulod, hogyan hozd ki a maximumot egy átlagos kivitelezőből is

Ha webes kivitelező vagy

 • A weboldal tervezés módszertana lecsökkenti a scope creep néven elhíresült jelenséget, amikor a megrendelő akarva vagy akaratlanul is belecsempész olyan dolgokat a projektbe, amelyekkel te nem számoltál
 • Egy olyan eszköztárat ad a kezedbe amely segít, hogy ne csak egyszerű webmunkás legyél a megrendelőd szemében, hanem valódi szakértő: olyasvalaki aki érti is az üzletet a weboldal mögött

Az íróról

Domonkos Ervin portrékép

Domonkos Ervin
a Tervezz sikeres weboldalt
című könyv szerzője

 • 3 évig dolgoztam az egyik legjobb londoni webdesign ügynökség (a Wholegrain Digital) technikai menedzsereként. Többek között olyan nevekkel, mint a Marks & Spencer, Jamie Oliver, az Ecover, a Totaljobs, a Dotmailer, stb.
 • Jelenleg a Codeable.io fejlesztői közösségében dolgozom szabadúszóként – ott, ahová a világ legjobb WordPress-szakértőinek csupán 2-3%-a tud bekerülni.
 • Rendszeresen szervezek WordPress meetupokat Szegeden. Emellett külföldi szakmai konferenciákat is előszeretettel látogatok.
 • Első weboldalamat 2001-ben készítettem, 2010 óta pedig folyamatosan weboldal tervezésből és webfejlesztésből élek.
 • Közgazdász diplomásként váltam weboldal-fejlesztővé. Aktív tagja vagyok több vállalkozói és webfejlesztő csoportnak is. Szeretem a vállalkozói és a fejlesztői világ közé pozicionálni magamat.

Ha kíváncsi vagy, milyen indíttatásból írtam ezt a könyvet, kattints ide

Mi garantálja az értéket, amit a könyv megvásárlásával kapsz?

A Tevezz sikeres weboldalt könyv az elmúlt 10 (de ha tágabban vesszük, akkor 18) évben elsajátított tudásom legjavát tartalmazza. Célom volt, hogy úgy írjam meg, hogy egy átlagos felhasználó – azaz nem csak a szakmabeliek – számára is érthető legyen.

Hogy ezt bebiztosítsam, mellékeltem egy szótárt is a könyvhöz, amelyben minden szakmai fogalmat, ami a könyvben előfordul, elmagyarázok.

Ezen túl a szakmai közösségünkben (AkcióHősök Facebook csoport) is szívesen válaszolok bármilyen, a könyvvel kapcsolatos kérdésedre.

Olvass bele!

Ahogyan egy könyvesboltban is belelapoznál, szeretném itt is megadni számodra a lehetőséget, hogy beleolvass a könyvembe.

Javaslom kattints az itt található PDF ikonra vagy az alatta lévő linkre és böngészd át a tartalomjegyzéket, olvasd el az előszót és az első két fejezetet. Így meggyőződhetsz előre, hogy milyen minőségű kiadványra számíthatsz, ha megrendeled.

Jó olvasást – utána gyere vissza! :)

Ezt mondták a könyvről az eddigi olvasók

Pont a legjobbkor vehettem kézbe ezt a könyvet. Akkor, amikor már kezdtem feladni a reményt, hogy a vállalkozásom számára igazán ütős honlapot hozhatnék létre a megadott keretből. Ez a könyv visszaadta a hitem, hogy laikuskent is képes vagyok egy olyan weboldalt létrehozatni, ami jövedelmező és a megálmodott formában képviseli a vállalkozásom értékeit.

Nagyon hálás vagyok. Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, akinek könnyen érthető, professzionális segítségre van szüksége a tökéletes weblap elkészítéséhez.

Walas Eleonóra
Walas Eleonóra

Ervin könyve a lehető legjobbkor került hozzám. Kezdő webdesignerként éppen akkor érkezett az első megbízásom és abszolút nem volt még gyakorlatom a projektek lebonyolításában. Bevallom, egy kicsit be is pánikoltam…

Rengeteg hasznos információt kaptam azzal kapcsolatban, hogyan alakítsam ki a folyamatokat. Jól tudtam használni az ADTA modellre épített kivitelezési megoldások gyűjteményét, melyből szuper ötleteket kaptam.

Bátran állíthatom, hogy a könyv által megvilágosodtam. Köszönöm a könyvet Ervinnek!

Kecskésné Hajagos Krisztina
Kecskésné Hajagos Krisztina

Bárcsak 3 évvel ezelőtt olvastam volna el ezt a könyvet, amikor a weboldalamat készíttettem. Több millió forintot megspórolhattam volna ha a benne található irányelveket követem. Arról nem is beszélve, hol tarthatnék már most az oldallal…

Lengyel Éva
Lengyel Éva

Ervin elképesztő részletességgel vezeti végig az olvasót egy weboldal tervezési folyamatán, különös figyelemet szentelve a profit- és marketingorientált gondolkodásmódra. A szükséges technikai ismeretek alapos és mindenre kiterjedő, de nem terhelő magyarázata hatalmas segítséget nyújt a folyamatok megtervezéséhez, valamint a weboldalt ténylegesen elkészítő kivitelezők ellenőrzéséhez is.

Szerintem ez a könyv rendszerezett esszenciája annak a sok éves tapasztalatnak, amelyre Ervin hatalmas tudása és felkészültsége alapul. Hálás vagyok, hogy előolvasóként már az első pillanatoktól felhasználhattam a benne lévő tudásanyagot.

A könyvet minden, weboldallal rendelkező vagy weboldalt indítani készülő vállalkozó számára kötelezővé tenném!

Radulovic Attila
Radulovic Attila

Kifejezetten a hasznos és többször olvasandó könyvek közé sorolom. Érezni az íróján, hogy nem csak megfelelő forrásokat válogatott össze, hanem komoly szakmai tapasztalattal is rendelkezik. Az elméletet nagyon érthető és érdekes módon társítja a gyakorlattal, példákkal, kalkulációkkal. Azt gondolom, hogy weboldal tulajdonos és fejlesztő oldalról is mindenki számára hasznos ez a tudásanyag.

Bakos Ádám
Bakos Ádám

Szerintem baromi jó könyv. Én fejlesztőként ebbe a témakörbe még nem igazán mártottam bele magam korábban – ettől függetlenül bátran tudom ajánlani a programozótársaimnak is.

A könyved rálátást ad számunkra, hogyan tudjuk a webfejlesztést kicsit a megrendelő és a végfelhasználó szemüvegén keresztül látni. Szuper ahogy végigviszed a tervezési folyamatot benne!

Putóczky Ákos
Putóczky Ákos

Mi van benne a csomagban? *

Tervezz sikeres weboldalt könyv borítója

Tervezz sikeres weboldalt
c. könyv
(230 oldal)

Webfejlesztő szótár vállalkozóknak borító

Webfejlesztő szótár vállalkozóknak
hogy értsd, miről beszélnek a webesek

Weboldal terv minta borító

Példa honlapterv
hogy lásd, mit tudsz alkotni a könyv segítségével

Hasznos oldalak listája borító

Hasznos oldalak listája
hogy könnyen megtaláld a szükséges eszközöket

* Mindezek elektronikus (PDF) formátumban. Amennyiben nyomtatott formában érdekel, a tervek szerint az is hamarosan lesz.
Ebben az esetben javaslom, iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy az elsők közt értesülj.

Mennyibe kerül mindez?

A csomag teljes ára, amelyben benne van:

 • A Tervezz sikeres weboldalt c. könyv
 • A Webfejlesztő szótár vállalkozóknak
 • Egy Példa honlapterv, amelyben bemutatjuk, mit tudsz Te is alkotni a könyv segítségével
 • És a Hasznos oldalak listája, amelyben minden eszköz webcímét megtalálod, amelyekre szükséged lehet

7 990 Ft

helyett a bevezetési akcióban
50% kedvezménnyel

Az első 50 megrendelőnek most csak: 3 990 Ft
(még 29 példány ezen az áron)

Mit kérek e jókora kedvezményért cserébe?

Bár ezt nem tudom megígértetni senkivel, ezért a cserkészbecsületedre bízom, hogy megcsinálod-e… De nagyon örülnék neki, ha a könyv elolvasása után megírnál nekem 2 dolgot:

 1. Az őszinte véleményedet a könyvről. Legyen az akár negatív, akár pozitív. Sokat segítenél vele a papír alapú kiadás végelegesítése előtt (ezzel kapcsolatban küldeni fogunk egy értékelő űrlapot).
 2. Ha tetszett a csomag és bátran ajánlanád másoknak, akkor egy ajánlást, amit megjeleníthetünk akár a későbbi kiadásokban, akár ezen a weboldalon.

Ehhez küldeni fogok számodra egy értékelő lapot is a vásárlás után pár hét múlva. Tényleg érdekel a véleményed, mert ezt a könyvet Neked írtam! :)

Ez még nem minden

Mivel a weboldalkészítés egy gyorsan változó iparág, ezért a terveim szerint 1-2 évente át fogom nézni és ahol kell, modernizálni a könyv tartalmát.

Azzal, ha egyszer megvásárolod a könyvet, meg fogsz kapni minden jövőbeni frissítést, újabb kiadást elektronikus (PDF) formátumban.

Megrendelem a könyvcsomagot

Megrendelőlap

Számlázási cím
Kosár
A következő terméket szeretnéd megvásárolni:

Ár: 3 990 Ft

Teljes ár: 0 Ft

Kedvezmény: 0 Ft

Végső ár: 0 Ft

Bevált

Úgy tűnik, hogy a kuponkód, amit beírtál nem megfelelő. Megpróbálhatod még egyszer.

Válassz fizetési módot:

A Barion egy biztonságos fizetési kapu, amely kezeli a bankkártyás fizetéseket. Ezt a fizetési módot választva átirányítunk a Barion weboldalára, hogy teljesíthesd a fizetést a megrendelésed után.

Gyakori Kérdések

Mi fog történni a megrendelés során?
 1. Először is töltsd ki a megrendelőlapot.
 2. Miután kitöltötted, kapni fogsz egy emailt, amelyben leírjuk, milyen számlaszámra utalva tudod kifizetni a könyv árát.
 3. Miután az ebook ára beérkezett a számlánkra, küldjük Neked a linket a könyv és tartozékai (szótár, példa honlapterv és hasznos oldalak listája) letöltéséhez.
 4. Ugyanebben az emailben kapsz egy linket a számlád letöltéséhez is.
 5. Ha még nem tetted meg, javasoljuk hogy csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, az AkcióHősökhöz (ehhez is küldünk linket a levélben).

Jó olvasást kívánunk!

Bankkártyával tudok fizetni?

Igen, a Fizetési módnál válaszd a Bankkártya (Barion) opciót.

Ebben az esetben rögtön a fizetés után megkapod a hozzáférést az anyagokhoz.

Biztonságos megadnom a bankkártya-adataimat?

A kártyás fizetést a Barion rendszerén keresztül végezzük. A Barion egy (főleg Közép-európában) széles körben használt fizetési kapu, amely több ezer weboldalon működik már és rengeteg sikeres kártyás fizetés lebonyolításán túl van.

Fontos megjegyeznünk, hogy a bankkártya-adataid a Barion szerverein kerülnek rögzítésre, a calltoaction.hu szerverein semmilyen bankkártya-adatot nem tárolunk.

Milyen formátumban kapom meg a könyvet?

A könyvet elektronikus (PDF) formátumban kapod meg. Több PDF állományt is küldünk majd a számodra, amelyek a kiegészítő dokumentumokat (szótár, példa honlapterv, hasznos linkek) tartalmazzák.

Amennyiben mindenképpen nyomtatott verziót szeretnél, kérlek várj néhány hónapot, dolgozunk az ügyön. Addig is javaslom, iratkozz fel a hírlevelünkre itt, hogy minél előbb értesülhess, ha megjelenik.

Rendelés előtti kérdésem van

Ebben az esetben kérlek írj az info@calltoaction.hu címre vagy hívj minket hétköznap 9-17 óra között a +36 70 743 2399 telefonszámon.

Szívesen válaszolunk!